چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024


طرح پایش سلامت برای همه اعضای جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود
۱۴۰۳/۰۲/۱۰ / خبرگزاری ایسنا / ...

طرح پایش سلامت برای همه اعضای جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود

مجری طرح پایش سلامت اعضای جهاد دانشگاهی گفت: این طرح مبتنی بر بررسی‌های جهاد دانشگاهی و افزایش توجه افراد به‌ سلامت آنها شکل گرفت، به دلیل اینکه عمده مرگ‌ومیر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است، آگاهی به‌موقع نسبت به بیماری نقش بسیار مهمی در روند درمان و بهبود فرد دارد، انتظار داریم در یک بازه ۶ تا ۸ ماهه برای تمام اعضای جهاد دانشگاهی در کشور این طرح اجرا شود.

مجری طرح پایش سلامت اعضای جهاد دانشگاهی: طرح پایش سلامت برای همه اعضای جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود

مجری طرح پایش سلامت اعضای جهاد دانشگاهی گفت: این طرح مبتنی بر بررسی‌های جهاد دانشگاهی و افزایش توجه افراد به‌ سلامت آنها شکل گرفت، به دلیل اینکه عمده مرگ‌ومیر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است، آگاهی به‌موقع نسبت به بیماری نقش بسیار مهمی در روند درمان و بهبود فرد دارد، انتظار داریم در یک بازه ۶ تا ۸ ماهه برای تمام اعضای جهاد دانشگاهی در کشور این طرح اجرا شود. مریم صداقت، عضو هیئت‌ علمی گروه پزشکی مبتنی بر سبک زندگی و مجری طرح پایش سلامت اعضای جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این طرح مبتنی بر بررسی‌های جهاد دانشگاهی و افزایش توجه افراد به‌سلامت آنها شکل گرفت، به دلیل اینکه عمده مرگ‌ومیر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است، آگاهی به‌موقع نسبت به بیماری نقش بسیار مهمی در روند درمان و بهبود فرد دارد، انتظار داریم در یک بازه ۶ تا ۸ ماهه برای تمام اعضای جهاد دانشگاهی در کشور این طرح اجرا شود.

وی افزود: طرح پایش سلامت در تهران به دلیل داشتن ۴۴۰۰ نفر عضو در جهاد دانشگاهی در سه‌فاز اجرا خواهد شد و پس از آن خوزستان، خراسان و اصفهان مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

مجری طرح پایش سلامت اعضای جهاد دانشگاهی عنوان کرد: طرح پایش سلامت به‌صورت جامع اجرا می‌شود و در این طرح به دنبال استفاده از منابع مختلف، سوابق درمانی افراد و ارزیابی از وضعیت ظرفیت تنفسی، بینایی، سنجش تراکم استخوانی، سبک زندگی و سلامت روانی بررسی خواهد شد، در این طرح سعی می‌شود که شناسنامه درمانی برای افراد تهیه شود.

صداقت با بیان اینکه در طرح پایش سلامت ریسک سلامت افراد مشخص خواهد شد، عنوان کرد: دسترسی به اطلاعات مربوط به ریسک سلامت افراد نیازمند بررسی همه‌جانبه است که طی آن آزمایش‌های متعددی پاراکلینیکی صورت خواهد گرفت و راهکارها و دستورالعمل‌های موردنیاز در این‌ خصوص ارائه می‌شود.

وی گفت: توجه به موضوع درمان نیازمند فرهنگ‌سازی در سطح جامعه است و بسیاری از افراد می‌دانند که با اقدامات کوچک و به‌موقع مانع افزایش بیماری خواهند شد؛ اما به دلیل نبود انگیزه کافی و یا تعلل در خصوص بیماری شاهد افزایش سطح بیماری هستیم، در این طرح توجه به‌سلامت افراد هدف قرار گرفته و نیاز است اعضا برای اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام خبرنگار روح‌اله قیطاسی دبیر فاطمه فرخی لینک کوتاه برچسب‌ها: جهاد دانشگاهی طرح پایش سلامت لینکستان خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزان‌ترین قیمت قیمت لحظه‌ای برنج ایرانی در سال 1402 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال