یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۲/۰۲

کاهش خسارت‌های امنیت غذایی در گرو ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک

کاهش خسارت‌های امنیت غذایی در گرو ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک
عضو هیئت‌علمی گروه صنایع غذایی در دانشگاه اصفهان گفت: در مواجهه با بحران‌های غذایی، باید برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مناسب داشته باشیم. ذخیره‌سازی محصولات استراتژیک و مدیریت صحیح می‌تواند به کاهش خسارت‌ها و تأمین امنیت غذایی کمک کند.