پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024


نخبگان نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه‌ خود در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند
۱۴۰۳/۰۳/۱۲ / خبرگزاری ایسنا / فناوری

نخبگان نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه‌ خود در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه نخبگان باید نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه‌ خود در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند، از بهره‌بردای از طرح‌های با کیفیت ارائه شده در گفتاورد ملی نخبگان خبر داد.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان: نخبگان نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه‌ خود در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه نخبگان باید نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه‌ خود در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند، از بهره‌بردای از طرح‌های با کیفیت ارائه شده در گفتاورد ملی نخبگان خبر داد. به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه نخستین گفتاورد ملی نخبگان پهنه خلیج فارس شامل استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و خوزستان با حضور یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در یاسوج برگزار شد.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در این مراسم گفت: کشور با مسائل پیچیده و چند وجهی مواجه است و حاکمیت نیز به این نتیجه رسیده که برای حل این مسائل باید از توان نخبگان بهره گرفت.

وی افزود: گفتاورد ملی نخبگان که در چهار حوزه برگزار می‌شود، یک فرصت را در اختیار همگان قرار می‌دهد تا اگر طرح، ایده، پیشنهاد یا اندیشه‌ای دارند که فکر می‌کنند می‌تواند در راستای حل مسائل اثرگذار باشد، ارائه دهند. 

کیخا به تعریف مفهوم نخبه پرداخت و اظهار کرد: مفهوم نخبگی تنها در زمینه علوم تجربی و فنی نیست. به تازگی اتفاقی در کشور درحال رقم خوردن است که موضوع تربیت نخبه برای حکمرانی را مورد توجه قرار داده، یعنی قرار بر این نیست که مفهوم نخبه را به افرادی که تولید فناوری می‌کنند، تقلیل دهیم.

وی با بیان اینکه روند تولید فناوری در دنیا بدون سوگیری نیست، ادامه داد: از این رو اگر نتوانیم میان فناوری و مبانی نسبت برقرار کنیم، به زودی از رویدادهایی که در دنیا پیش می‌آیند، حذف خواهیم شد. 

کیخا تصریح کرد: گفتاورد ملی نخبگان پنج محور مالی و ارزی، منابع طبیعی، امنیت غذایی، نظام سلامت و حکمرانی هوشمند دارد که نخبگان باید نسبت خود را با منابع و ظرفیت‌های منطقه خود را در لایه حکمرانی و فناوری تعریف کنند. برای مثال در استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت بسیار خوبی در زمینه منابع طبیعی وجود دارد. 

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، وی ادامه داد: در مرحله انتخابی که تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد، از طرح‌هایی که کیفیت مناسب داشته باشند بهره‌برداری خواهیم کرد و سعی می‌کنیم نخبگان را به افرادی که در حوزه مربوطه صاحب نظر هستند وصل کنیم و شرایط افزایش توان ایشان را فراهم می‌کنیم.

انتهای پیام دبیر رقیه السادات حسینی لینک کوتاه برچسب‌ها: بنياد ملي نخبگان نخبگان لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال