پنجشنبه / ۲۰ دی / ۱۴۰۳ - 9 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۲/۱۲/۲۶

آشنایی با ۱۹غذای سنتی مازندران

آشنایی با ۱۹غذای سنتی مازندران
نظام غذایی به مثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه، دارای ظرفیت‌های متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است. نظام غذایی دریچه‎هایی گشوده است که گردشگران با تجربه و چشیدن آن به عمق فرهنگ محلی وارد شوند، در واقع می‌توان نظام غذایی را عنصری از میراث فرهنگ اقوام تلقی نمود، که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل می‌کند.