دوشنبه / ۲۲ بهمن / ۱۴۰۳ - 10 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۶/۰۶

نانوذراتی برای کاهش واکنش‌ آلرژیک ناشی از نیش نوعی کنه نسبت به گوشت قرمز

نانوذراتی برای کاهش واکنش‌ آلرژیک ناشی از نیش نوعی کنه نسبت به گوشت قرمز
نتایج تحقیقات انجام شده به رهبری محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد، نانوذراتی که به صورت داخل وریدی به موش‌ها تزریق شده، می‌تواند واکنش‌های آلرژیک نسبت به گوشت قرمز ناشی از نیش کنه تگزاسی یا Lone Star را کاهش دهد.