یکشنبه / ۲۱ بهمن / ۱۴۰۳ - 9 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۹/۲۸

چسبندگی روغن‌های مایع بر سطح اجاق گاز دلیلی برای مضر بودن آن‌ها است؟

چسبندگی روغن‌های مایع بر سطح اجاق گاز دلیلی برای مضر بودن آن‌ها است؟
کارشناس ارشد علوم تغذیه اظهار کرد:روغن‌هایی که در حین آشپزی به اطراف پاشیده می‌شوند، به مرور زمان به دلیل تماس مداوم با هوا اکسید و چسبناک و فاسد می‌شوند؛ اما روغنی که همراه غذا مصرف می‌کنیم، وقتی وارد بدن می‌شود، در دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد قرار می‌گیرد و این دما باعث فساد روغن نمی‌شود و واکنش اکسیداسیون رخ نمی‌دهد.