سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۱/۲۵

افزایش خط ابتلا به بیماری تب کریمه با گرمی هوا/پرهیز از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته

افزایش خط ابتلا به بیماری تب کریمه با گرمی هوا/پرهیز از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته
مدیر کل دامپزشکی استان یزد با اشاره به افزایش احتمال ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو با آغاز فصل گرم، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد ‏در یخچال به عنوان برخی راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو یاد کرد.