دوشنبه / ۲۰ اسفند / ۱۴۰۳ - 10 March, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۲/۱۱/۰۳

نان سنگک بیشترین و نان تافتون کمترین میزان انطباق با استاندارد نمک مصرفی را دارد

نان سنگک بیشترین و نان تافتون کمترین میزان انطباق با استاندارد نمک مصرفی را دارد
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نظارت‌های لازم بر میزان مصرف نمک در نانوایی‌ها وجود دارد، گفت: بیشترین انطباق با استاندارد میزان نمک مربوط به نان سنگک بوده و نان تافتون کمترین انطباق را داشته است.