چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۲/۳۱

کاهش تلفات زنبورهای عسل در فصل سرد سال با پاستای شیرین دانش بنیان ایرانی

کاهش تلفات زنبورهای عسل در فصل سرد سال با پاستای شیرین دانش بنیان ایرانی
با توجه به آمار تلفات بالای زنبورهای عسل در فصل سرد سال، گروهی از متخصصان یک مجموعه دانش‌بنیان موفق به تولید نیمه‌صنعتی غذای کامل زنبورعسل شدند که به گفته آنها به دلیل نداشتن باقیمانده، عسل موجود در کندو را آلوده نمی‌کند.