یکشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 3 August, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۲/۲۸

کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات

کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال‌ با کمک نانو ذرات
بخچال فریزرهای تولیدی یکی از شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی با بهره‌گیری از نانوذرات آنتی‌باکتریال قادر به کاهش ۹۹/۹۹ درصدی باکتری‌ها و جلوگیری از رشد قارچ‌ها و کپک‌ها شود و این امر به افزایش ماندگاری مواد غذایی کمک می‌کند.