دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۲/۰۶

کاهش نرخ تورم سه کالای اساسی در برنامه ششم توسعه

کاهش نرخ تورم سه کالای اساسی در برنامه ششم توسعه
طبق اعلام مرکز آمار، روغن و چربی‌ها، نان و غلات و محصولات خوراکی طبقه‌بندی نشده در جای دیگر، در پایان برنامه ششم توسعه کمترین نرخ تورم را در بین کالای اساسی خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به خود اختصاص داده‌اند به طوری که به ترتیب نرخ تورم آنها ۱۵.۵، ۱۲.۶ و ۲۱.۹ درصد نسبت به سال ۱۳۹۸ کاهش یافته است.