یکشنبه, ۳ تیر, ۱۴۰۳ / 23 June, 2024


بهترین راه برای انتقال راه و روش زندگی امام خمینی(ره) استفاده از ابزارهای به روز است
۱۴۰۳/۰۳/۱۰ / خبرگزاری ایسنا / استانها

بهترین راه برای انتقال راه و روش زندگی امام خمینی(ره) استفاده از ابزارهای به روز است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بهترین راه برای انتقال عمیق راه و روش زندگی سعادتمند امام خمینی(ره) استفاده از ابزارهای به روز یعنی فضای مجازی که بیشترین وقت نوجوانان و جوانان در آن سپری می‌شود است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی: بهترین راه برای انتقال راه و روش زندگی امام خمینی(ره) استفاده از ابزارهای به روز است

ایسنا/اردبیل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بهترین راه برای انتقال عمیق راه و روش زندگی سعادتمند امام خمینی(ره) استفاده از ابزارهای به روز یعنی فضای مجازی که بیشترین وقت نوجوانان و جوانان در آن سپری می‌شود است. حجت‌الاسلام محمدرضا مصلح‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت فرا رسیدن سالگرد رحلت جانگداز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) در خصوص سیره آن امام همام اظهار کرد: امام خمینی(ره) در جایگاه عالم الهی هستند و ایشان مرجع تقلید و رهبر دینی و سیاسی بودند و در اخلاق و رفتار خود ویژگی‌های بسیاری داشتند که مورد توجه قرار گرفته‌است.

وی افزود: امام ‌خمینی(ره) در حوزه اخلاق و سیره فردی ویژگی‌های خاصی داشتند که از جمله: حسن خلق مثل عفو، عطوفت، مهربانی، تواضع، توکل، اخلاص و خدامحوری بود و از مصادیق عبادت و معنویت امام‌خمینی مثل نماز، نماز جماعت، نماز شب، اهتمام به ماه رمضان، انس با قرآن، دعا و شیفتگی به اهل‌بیت(ع)  را می‌توان بیان کرد.

حجت‌الاسلام مصلح‌نیا ادامه داد: در خصوص اخلاق خانوادگی امام‌خمینی این بود که با همه اعضای خانواده؛ همسر، فرزندان، اقوام و حتی کارکنان و خدمتگزاران رفتاری مناسب و نیکو داشت.

وی افزود: امام‌خمینی با یاران و همراهان، بسیار احساسی و عاطفی بود و با مخالفان با نصحیت، گفتگو، بردباری و مدارا رفتار می‌کرد و هنگامی که برخورد مسالمت‌آمیز به سوءاستفاده می‌انجامید، با شدت و قاطعیت با آنان برخورد می‌کرد. حفظ و رعایت احترام مراجع به‌ویژه آنان که مرجعیت عامه داشتند، از ویژگی‌های بارز امام‌خمینی بود. همچنین ایشان به اساتید و شاگردان خود احترام می‌گذاشت و در برابر رزمندگان متواضع بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: امام‌خمینی بسیاری از اصول و قواعد کلی را لازمه سیاست اسلامی و اخلاقی می‌دانست و خود نیز در عرصه سیاست، آنها را به کار می‌گرفت از جمله: اهتمام بر اجرای احکام و ارزش‌های اسلامی، قانون‌گرایی، تکلیف‌گرایی، عدالت‌خواهی، اهتمام به نقش مردم، شجاعت و قاطعیت، شرح صدر، مشورت در امور، انتقادپذیری، ساده‌زیستی، صداقت و اعتراف به اشتباه داشتند و متواضعانه برخورد می‌کردند.

حضرت امام یک معلم اخلاق به معنای کامل بود

حجت الاسلام مصلح نیا یادآور شد: حضرت امام در بعد اخلاقی یک معلم اخلاق به معنای کامل بود که حداقل در قرن اخیر نظیر آن را سراغ نداریم؛ اخلاق هم از نظر علمی و بیانات اخلاقی، هم از نظر تجسم اخلاق در زندگی امام. در بعد علمی، البته درس اخلاق حضرت امام در آن زمان مهم ترین و تأثیرگذارترین درس اخلاق بود. همچنین از لحاظ ساده زیستی، از لحاظ احتیاط شدید در وجوه بیت المال و موارد مالی، هرگز در زندگی شخصی اش از بیت المال استفاده نکرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: بهترین راه برای انتقال عمیق راه و روش این زندگی سعادتمند استفاده از ابزارهای به روز یعنی فضای مجازی است که بیشترین وقت نوجوانان و جوانان در آن سپری می‌شود. در قالب کلیپهای دو سه دقیقه‌ای به صورت جذاب و حرفه‌ای مطالعه شود و در پرداخت و تدوین و استفاده از جلوه های بصری و غیره هزینه شود.

انتهای پیام خبرنگار ابراهیم‌ عزیززاده دبیر ملیحه درویش‌زاده دبیر ابراهیم‌ عزیززاده لینک کوتاه برچسب‌ها: امام خميني (ره) راه و روش زندگی امام اخلاق امام خمینی استانی-اجتماعی لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال