دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۳/۱۸

چگونه غذای سالم تهیه کنیم؟

چگونه غذای سالم تهیه کنیم؟
ایمنی غذا ارتباط مستقیمی با تغذیه، امنیت غذایی و توسعه پایدار دارد؛ سالانه ۶۰۰ میلیون نفر پس از مصرف غذای آلوده دچار بیماری می‌شوند و  ۴۰ درصد از بار بیماری‌های ناشی از غذا بر  دوش کودکان زیر ۵ سال است. این در حالی است که با رعایت برخی نکات بهداشتی می‌توان ایمنی غذا را تا حدود بسیاری بالا برد.