یکشنبه / ۲۱ بهمن / ۱۴۰۳ - 9 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۳/۲۰

برنامه‌ سازمان غذا و دارو برای «ارتقای سلامت غذا»

برنامه‌ سازمان غذا و دارو برای «ارتقای سلامت غذا»
مدیرکل اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای ارتقای سلامت غذا، گفت: ارزیابی و پایش شاخص ایمنی سلامت غذا و تعریف شاخص‌های مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به عنوان بخشی از برنامه‌های سازمان غذا و دارو برای امنیت غذایی به حساب می‌آید.