یکشنبه / ۱۹ اسفند / ۱۴۰۳ - 9 March, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۷/۲۷

ضایعات نان در نانوایی‌ها و راهکارهای جلوگیری از آن /۲/

ضایعات نان در نانوایی‌ها و راهکارهای جلوگیری از آن /۲/
امنیت غذایی و دسترسی به رژیم غذایی سالم برای تمامی افراد ضروری است اما هدر رفتن مواد غذایی، به‌ویژه غلات و سبزیجات، به عنوان عامل اصلی گرسنگی در جهان شناخته می‌شود. برای حل این مشکل باید به افزایش تولید، بهبود تکنولوژی کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش هدررفت مواد غذایی و افزایش آگاهی عمومی در این زمینه توجه شود.