دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۱/۲۳

افزایش کیفیت غذای دانشجویان با صنعتی شدن آشپزخانه‌ها

افزایش کیفیت غذای دانشجویان با صنعتی شدن آشپزخانه‌ها
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که تأمین منابع مالی برای بهبود وضعیت تغذیه در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های انجام‌شده وزیر بهداشت در هیات دولت، بودجه غذای دانشجویان افزایش یافته و مقرر شده تمامی بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه پرداخت شود؛ اقدامی بی‌سابقه که نویدبخش تحولی مثبت در کیفیت تغذیه دانشجویی است