دوشنبه / ۲۲ بهمن / ۱۴۰۳ - 10 February, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷

کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی با مصرف یک «تخم‌مرغ» در هفته

کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی با مصرف یک «تخم‌مرغ» در هفته
یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن بین یک تا ۶ تخم‌مرغ در هفته به طور قابل‌توجهی خطر مرگ به هر دلیلی، به‌ویژه در اثر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد. این موضوع حتی در افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند نیز صادق بوده است.