جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۰۱ / خبرگزاری ایسنا / فناوری
بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب
بررسیها نشان میدهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد. کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیتهایی است که فناورینانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان میآورد.
استقلال فوتبال پرسپولیس رژیم صهیونیستی اسرائیل علی خطیر سپاهان ایران غزه فلسطین لیگ برتر ایران آمریکا