یکشنبه / ۷ بهمن / ۱۴۰۳ - 26 January, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۳۱ ساعت قبل

مصرف شیر و فرآورده‌های‌های لبنی غیرپاستوریزه عامل اصلی تب مالت

مصرف شیر و فرآورده‌های‌های لبنی غیرپاستوریزه عامل اصلی تب مالت
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیماری تب مالت یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است و مصرف شیر و فرآورده‌های های لبنی غیرپاستوریزه یکی از عوامل اصلی ابتلاء به تب مالت است.