جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


نتایج امیدبخش ژن‌درمانی برای ناشنوایی مادرزادی/ رباتی که مفصل زانوی انسان را تعویض می‌کند!
۴ روز قبل / خبرگزاری ایسنا / فناوری

نتایج امیدبخش ژن‌درمانی برای ناشنوایی مادرزادی/ رباتی که مفصل زانوی انسان را تعویض می‌کند!

سرویس علم و فناوری ایسنا امروز پا به جهان حوزه‌های دانش‌بنیان، علم، فضا و فناوری گذاشت و میزبان اخبار جالبی از ایران و سایر کشورهای جهان بود که اکنون نگاهی به گزیده‌ای از آنها خواهیم انداخت.

بسته خبری علم و فناوری نتایج امیدبخش ژن‌درمانی برای ناشنوایی مادرزادی/ رباتی که مفصل زانوی انسان را تعویض می‌کند!

سرویس علم و فناوری ایسنا امروز پا به جهان حوزه‌های دانش‌بنیان، علم، فضا و فناوری گذاشت و میزبان اخبار جالبی از ایران و سایر کشورهای جهان بود که اکنون نگاهی به گزیده‌ای از آنها خواهیم انداخت. به گزارش ایسنا، از آغاز ساخت آسانسور فضایی در سال ۲۰۲۵ تا درخشش ماه توت فرنگی و ماموریت جدید ناسا برای تاسواره‌ها و لکه سرخ سیاره مشتری در حوزه فضا، از نامگذاری یک ماهی با دندان‌های انسان‌مانند به نام شخصیت شرور فیلم ارباب حلقه‌ها تا نتایج امیدبخش ژن‌درمانی برای ناشنوایی مادرزادی در بخش علم و از رباتی که مفصل زانوی انسان را تعویض می‌کند در بخش فناوری و در نهایت فروش ۶۱۰ هزار میلیاردی دانش‌بنیان‌ها و ضرورت بهره‌گیری دولت از فناوری‌های لبه دانش در حوزه دانش‌بنیان‌ها، همه اخباری بودند که امروز در سرویس علم و فناوری ایسنا منتشر شدند.
برای مطالعه کامل هر یک از اخبار کافی است بر روی تیتر آبی رنگ آن کلیک کنید.

 شروع ساخت آسانسور فضایی احتمالا از سال ۲۰۲۵

شرکت ژاپنی اوبایاشی (Obayashi) قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ یک برنامه بلندپروازانه را برای ساخت آسانسور فضایی اجرا کند. کارهای اولیه از سال ۲۰۲۵ شروع خواهد شد؛ هر چند این کار با چالش‌های زیادی مواجه است که یکی از آنها انتخاب مواد مناسب به منظور اتصال اجزاء به هم است.

نامگذاری یک ماهی با دندان‌های انسان‌مانند به نام شخصیت شرور فیلم ارباب حلقه‌ها

گونه‌ای از ماهی که دندان‌هایی شبیه به انسان دارد، به نام شخصیت شرور سه‌گانه محبوب ارباب حلقه‌ها نام‌گذاری شد.

۲۲۴۲ متخصص ایرانی مقیم خارج با کشور همکاری کردند/فروش ۶۱۰ هزار میلیاردی دانش‌بنیان‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به دستاوردهای تعاملات خارجی این معاونت، گفت: یکی از توفیقات رئیس‌جمهور شهید همراه کردن معاونت علمی در سفرهای خارجی بود که این امر موجب شد تا صادرات شرکت‌ها از ۲۹۵ میلیون دلار در سال ۱۴۰۰ به ۲.۵۱ صدم میلیارد دلار ارتقاء طی ۳‌ سال برسد.

نتایج امیدبخش ژن‌درمانی برای ناشنوایی مادرزادی

پژوهش‌های بسیاری برای درمان ناشنوایی مادرزادی انجام شده‌اند و برخی از آنها با نتایج مثبتی همراه بوده‌اند. این گزارش به بررسی جدیدترین نتایج پژوهش‌های ژن‌درمانی پرداخته است.

بازار سرمایه؛ مسیر پیش روی تامین مالی زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور

مدیرکل دفتر تأمین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری با بیان این که بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان موفق به جلب نظر سرمایه‌گذاران فعال در بازار سرمایه برای سرمایه‌گذاری شده‌اند، تاکید کرد: بازار سرمایه، مسیر پیش روی تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری کشور است.

رباتی که مفصل زانوی انسان را تعویض می‌کند!

ربات مبتنی بر هوش مصنوعی میسو(Misso) جراحی‌های تعویض مفصل زانو را دقیق‌تر و مقرون به صرفه‌تر می‌کند.

تماشای این تصاویر اسرارآمیز از ماه توت‌ فرنگی را از دست ندهید

ماه شیرین توت فرنگی، اولین ماه کامل تابستان، تماشاگران آسمان را در سراسر جهان به وجد آورد.

ماموریت جدید ناسا برای پرتاب کیوبست‌ها به فضا

ناسا در ماموریت جدید خود برای پرتاب چندین کیوب‌ست آماده می‌شود که توسط دانشجویان، مربیان و پژوهشگران ساخته شده‌اند و قرار است به کاوش در فضا بپردازند.

در دولت آینده شعار جای برنامه را نگیرد/ضرورت بهره‌گیری دولت از فناوری‌های لبه دانش

فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان از سال ۸۹ که اولین قانون برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به تصویب رسید تاکنون با عدم اعتماد به شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها، تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه، تصمیم‌گیری‌های جداگانه دستگاه‌ها، عدم امنیت در محیط‌های کسب و کار مواجه بودند و آنها انتظار دارند که دولت آینده علاوه بر داشتن شفافیت و پایداری در تصمیم‌گیری‌ها، بر توان داخلی شرکت‌ها تکیه کند و از فناوری‌های لبه دانش بهره گیری شود.

لکه سرخ‌رنگ سیاره مشتری جوان‌تر از آمریکاست

گروهی از دانشمندان اسپانیایی با بررسی داده‌های به‌دست‌آمده درباره لکه سرخ‌رنگ بزرگ مشتری توانستند سن واقعی آن را تخمین بزنند.

استفاده از مدل سه‌بعدی سرطان پستان در مطالعات ژن‌درمانی، شیمی‌درمانی و درمان ترکیبی

«به‌کارگیری مدل سه‌بعدی سرطان پستان در مطالعات ژن‌درمانی، شیمی‌درمانی و درمان ترکیبی» عنوان طرح پژوهشی شیوا اکبری بیرگانی، استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است که آن را با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

انتهای پیام خبرنگار هستی وفایی دبیر رقیه السادات حسینی لینک کوتاه برچسب‌ها: بسته اخبار علم و فناوری سرطان پستان دانش‌بنیان شرکت ژاپنی اوبایاشی ( Obayashi ) لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین لیفت صورت با نخ در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال