چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۶/۰۳

ترویج مصرف آرد کامل، گامی مهم در ارتقای کیفیت نان و سلامت جامعه

ترویج مصرف آرد کامل، گامی مهم در ارتقای کیفیت نان و سلامت جامعه
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به نقش اساسی نان در سفره ایرانیان گفت: استفاده از آرد کامل با حفظ ارزش‌های تغذیه‌ای گندم، می‌تواند به عنوان راهکاری مؤثر در ارتقای سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های مزمن مورد توجه قرار گیرد.