چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۵/۲۶

شکر سفید و شکر قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی تفاوتی با یکدیگر ندارند

شکر سفید و شکر قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی تفاوتی با یکدیگر ندارند
هر چند طی سال‌های اخیر این باور میان برخی افراد رواج یافته است که شکر قهوه‌ای گزینه‌ای سالم‌تر و حتی رژیمی‌تر از شکر سفید به شمار می‌آید اما رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد می‌گوید: شکر سفید و شکر قهوه‌ای از نظر ارزش تغذیه‌ای تفاوت قابل‌توجهی با یکدیگر ندارند.