
با تصویب مجلس، اعتبارات استانی صداوسیما در سال آینده افزایش پیدا می کند.
به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه در بخش هزینه ای، ردیف ۶ مربوط به سایر الزامات مصارف را به شرح زیر تصویب کردند.
سهم اعتبار توسعه روستایی و محرومیت زدایی از طریق دستگاه های خدمت رسان و از محل اعتبارات توازن مندرج در جدول شماره ( ج-۱۰) این قانون: ۲۰۰۰۰۰ میلیارد ریال
سقف اعتبار وجوه ارزی حاصل از دعاوی و مطالبات خارجی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: ۲۰۰۰۰ میلیارد ریال
سقف اجازه دولت برای جابجایی اعتبارات هزینه ای به اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای: ۱۰۰ درصد
سهم از اعتبارات توازن منطقه ای برای فعالیت های صداوسیمای استانها با تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استانها: ۲.۴ درصد
حداکثر سهم مازاد درآمد استان ها در راستای بند (پ) ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت: ۵۰ درصد
منبع : ایسنا












































![امیدواریم بتوانیم از طریق دیپلماسی با آمریکا به نتیجه برسیم، هر چند نمیتوانیم صددرصد مطمئن باشیم/ میشنویم که آمریکاییها به مذاکرات علاقهمندند، این را علناً و در گفتوگوهای خصوصی از طریق عمان گفتهاند/ اگر صادق باشند، مطمئنم در مسیر دستیابی به توافق قرار میگیریم/ آمادهایم در مورد مسائل مرتبط با برنامه [هستهای] خود گفتوگو کنیم، اگر آنها هم درباره تحریمها صحبت کنند](/news/u/2026-02-15/entekhab-egqjm.jpg)




