چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۴/۰۶/۲۵

دانه چیا، یک اَبَر غذا در سلامتی

دانه چیا، یک اَبَر غذا در سلامتی
دانه چیا، دانه‌های ریز و آب‌ دوست گیاه Salvia hispanica هستند که از زمان تمدن‌های پیشاکلمبی شناخته شده و امروزه به طور گسترده‌ای مصرف می‌شوند. در این مجال مطلبی از سحر فصحتی، دکترای تخصصی علوم تغذیه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره این ماده غذایی که در اختیار ایسنا قرار داده شده است، می‌خوانیم.