شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۴۰۰/۰۴/۰۱ / /
ویدئو / سهم مواد غذایی در انتشار گازهای گلخانه‌ای چقدر است؟
تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد مواد غذایی مسئول آزادسازی ۲۶ درصد یا حدود یک-چهارم گازهای گلخانه‌ای در جهان هستند. این درحالیست که مطالعات دیگری از سهم یک-سومی مواد غذایی در آزادسازی این گازهای مضر به اتمسفر حکایت دارد. انتشار گازهای گلخانه‌ای به اتمسفر در جریان تولید مواد غذایی را می‌تواند به چهار بخش تقسیم کرد.