اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

5 خبازی متخلف خاش تعزیراتی شدند
ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی و دبیر ستاد تنظیم بازار خاش سیستان و بلوچستان گفت: تعداد 79 نانوایی در سطح شهر فعالیت، که بازرسی های روزانه از این نانوایی ها صورت گرفته و برای 5 نانوایی پرونده تخلف در زمینه‌های مختلف از جمله کم فروشی و ... تشکیل شده و به تعزیرات معرفی گردیده و 6خبازی نیز جهت تعویض دستگاه، جهت بالا رفتن کیفیت نان تذکر دریافت کرده اند. به گزارش ایسنا- شیرزاد کمالی افزود: علت شلوغی نانوایی ها وجود اتباع بیگانه هست و با تدابیر اندیشیده شده به این موضوع رسیدگی و تعداد نان به اتباع 5 قرص نان اعلام گردیده است. وی اظهار کرد: نان قوت لایموت مردم است و اجازه سوء استفاده و بازی با سفره مردم را نمی‌دهیم و ساماندهی نانوایان در اولویت است و جدا از معرفی خبازی های متخلف به تعزیرات از سهمیه آرد خبازی متخلف کسر و به سهمیه آرد خبازی های با نان با کیفیت، اضافه خواهد شد. کمالی با بیان اینکه هیچ گونه نگرانی در زمینه تامین آرد برای پخت نان در این شهرستان وجود ندارد، گفت: با تلاش فرماندار خاش 200 تن آرد به سهمیه شهرستان جهت رفع نیازهای اتباع خارجی اضافه خواهد شد. دلاور شهنوازی رئیس شورای اسلامی شهر خاش، نیز گفت: سودجویی‌های صورت گرفته از سوی برخی افراد و کمبود نان در این شهر موجب نارضایتی شهروندان و مکاتبه با دفتر شورای شهر شده است. رییس شورای اسلامی شهرخاش ادامه داد: اعضای شورای اسلامی شهر، انتقال و پیگیری مشکلات و انتقادات شهروندان به مسئولان ذیربط را وظیفه خود می‌دانند تا طرح این مشکلات بتواند گامی در جهت رفع آنها باشد و هم اینک نیز بنا بر گزارشات مردمی، مشکلاتی در حوزه آرد و نان شهر مشهود است. دلاور شهنوازی با تاکید بر اینکه مسئولین شهرستان باید بر نحوه توزیع آرد و تزریق به نانوایی ها اشرافیت کامل داشته و در سطح شهرستان با کمبود آرد مواجه نباشیم، افزود: شهروندان نباید هیچ گونه نگرانی از بابت تامین نان مصرفی داشته باشند. رییس شورای اسلامی شهر همچنین بر جدیت بازرسین اتاق اصناف و صنعت ،معدن و تجارت و جهاد کشاورزی شهرستان به موضوع استمرار نظارت بر فعالیت نانوایی هادر شهر تاکید کرد. در ادامه این جلسه دیگر اعضای شورای اسلامی شهر خاش برخی مشکلات حوزه نان و نانوایی هایی‌ها، از جمله کم فروشی، کیفیت پایین نان، عدم رعایت مسائل بهداشتی، تعطیلی خودسرانه، پایین بودن ساعات پخت نان، عدم ماندگاری نان، عدم برخورد مناسب برخی نانوایی‌ها با مردم، بنا بر گزارشات مردمی و لزوم استفاده از آرد با کیفیت در شهرستان را مطرح کردند. انتهای پیام