چهارشنبه / ۲۵ تیر / ۱۴۰۴ - 16 July, 2025
 سایت جعبه / ۱۴۰۴/۰۴/۱۴

طرز تهیه شله زرد نذری با تمام نکات بدون آب انداختن | شله زرد نذری محرم

طرز تهیه شله زرد نذری با تمام نکات بدون آب انداختن | شله زرد نذری محرم
شله زرد از دسرهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد.شله زرد را معمولا برای ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر می پزیم. برای اینکه شله زرد آب نیندازد حتما در آخر به مدت نیم ساعت دمکنی روی در قابلمه بگذارید تا شله زرد آب نیندازد. مواد لازم برای 4 نفر برنج نیم دانه 1 پیمانه آب 8 پیمانه شکر 1ونیم پیمانه گلاب 1/4پیمانه هل 2 عدد زعفران 2 ق غ خلال بادام 1 ق غ این میزان مواد برای 4 تا 5 نفر کافیه اگر برای تعداد بیشتری تهیه میکنید مواد را به نسبت اضافه کنید. کف های روی...