طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ | آشپزی در طبیعت
همیشه دوست داشتم آشپزی در طبیعت رو امتحان کنم ، البته خوب املت و این جور چیزا روی آتیش زیاد درست کرده بودم ولی تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ روی آتیش یه تجربه جدید بود. البته نا گفته نماند که همین 10 دقیقه ویدیو یه چیزی حدود 2 ساعت طول کشید و از همه بدتر هم پیدا نکردن چوب خشک بود برای آتیش زدن خلاصه آخر کار هم نشستیم دو لقمه پاستا بخوریم و از طبیعت لذت ببریم و نتیجه آشپزی در طبیعت رو ببینیم چی شد ، بارون گرفت و مجبور شدیم بدو بدو جمع کنیم و راه بیافتیم رسیدیم خونه هم دیگه از دهن افتاده بود....