طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ به راحت ترین روش!
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهر شیراز می باشد. البته امروزه در سراسر کشور فراگیر شده است. می توان در فصل تابستان آلبالو را گرفت و هسته آن را خارج کرد، سپس در فریزر نگهداری کرد تا در تمام فصل ها بتوان این غذای خوشمزه را تهیه نمود و از خواص خوب آلبالو بهره مند شد. خواصی همچون ضد التهاب، رفع کم خونی، تسکین دهنده درد، سلامت پوست و مو. مرحله اول برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه...