راز کوکو سیبزمینی پفدار و خوشمزه؛ دستور طلایی مامانپز!
برای پخت کوکو سیب زمینی با سیب زمینی پخته، سیب زمینیهای پخته شده را له کنید. سپس پیاز رنده شده، تخم مرغ، ادویهها و سبزیجات دلخواه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در تابهای روغن داغ کنید و مایه کوکو را داخل آن بریزید. صبر کنید تا یک طرف کوکو پخته شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزید. راز پفکی شدن کوکو برای پفکیتر شدن کوکو سیب زمینی همانطور که دیدید از انواع آرد و بیکینگ پودر استفاده میشود اما اگر دوست دارید کوکوی سیب زمینی شما پفکیتر شود، میتوانید از یک قاشق چایخوری بی...