پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۳/۰۹/۱۴

انتخاب روغن‌های خوراکی با توجه به تائیدیه‌های علمی

انتخاب روغن‌های خوراکی با توجه به تائیدیه‌های علمی
روغن‌های خوراکی بخشی از محصولاتی هستند که در سال‌های اخیر، با بهره‌گیری از پیشرفت‌های علمی، با فرمولاسیون‌های جدید و ترکیبات سلامت‌محور تولید می‌شوند و سازمان غذا و دارو تأکید می‌کند که مصرف این محصولات باید با آگاهی و بر اساس اطلاعات علمی صورت گیرد.