دوشنبه, ۲۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 10 June, 2024


برای درمان شقاق باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟ - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۳۰ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

برای درمان شقاق باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟ - خبرنامه

بیماری شقاق یا فیشر یکی از بیماری‌های شایع نشیمنگاهی به شمار می‌رود که بر اثر آن یک شکاف یا پارگی در پوست ناحیه مقعد ایجاد می‌شود. درمان شقاق یا فیشر بسیار

بیماری شقاق یا فیشر یکی از بیماری‌های شایع نشیمنگاهی به شمار می‌رود که بر اثر آن یک شکاف یا پارگی در پوست ناحیه مقعد ایجاد می‌شود. درمان شقاق یا فیشر بسیار اهمیت دارد زیرا اگر این بیماری در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود روش‌های خانگی و دارویی می‌توانند به بهبود آن کمک کنند. درمان شقاق در زمانی که این بیماری پیشرفت کرده با روش‌هایی همچون جراحی یا لیزر امکان‌پذیر است و به همین دلیل تشخیص زود هنگام این عارضه اهمیت دارد.

برای بسیاری از افراد که با علائم بیماری شقاق مواجه شده‌اند ممکن است این سؤال پیش بیاید که برای درمان شقاق به چه دکتری باید مراجعه کنند. جهت درمان این بیماری باید به پزشکان فوق‌تخصص کولورکتال یا پزشکان فوق‌تخصص ناحیه مقعد و روده بزرگ مراجعه کرد. این پزشکان به دلیل تخصص و تجربه بالا در درمان بیماری‌های نشیمنگاهی و به خصوص شقاق می‌توانند به تشخیص درست این بیماری بپردازند و با توجه به شدت بیماری درمان لازم را به بیمار پیشنهاد دهند.

بسیار مهم است که برای درمان بیماری شقاق حتماً به این پزشکان مراجعه کرد؛ زیرا یک تشخیص اشتباه می‌تواند باعث طولانی شدن پروسه درمان یا عدم درمان بیماری شود. همان‌طور که گفته شد برای درمان شقاق در مراحل مختلف درمان‌های متفاوتی وجود دارد و این تشخیص تنها از عهده یک متخصص کولورکتال بر می‌آید. درمان فوری شقاق با لیزر چیست و چگونه انجام می‌شود؟

برای درمان شقاق در مراحلی که این بیماری پیشرفت کرده درمان فوری شقاق با لیزر پیشنهاد می‌شود. درمان فوری شقاق با لیزر یک روش درمانی کم تهاجمی به شمار می‌رود که امروزه در بسیاری موارد توسط پزشکان برای درمان فیشر یا شقاق پیشنهاد می‌شود.

درمان فوری شقاق با لیزر در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه، بدون نیاز به بیهوشی و بستری شبانه انجام می‌شود و به دلیل اینکه بافت تحت جراحی در حین عمل لیزر ترمیم می‌شود بدون درد و خونریزی به اتمام می‌رسد. بیماران پس از انجام درمان فوری شقاق با لیزر برخلاف روش جراحی نیازی به طی کردن دوران نقاهت ندارند و می‌توانند به راحتی امور روزمره خود را از سر گیرند.

درمان فوری شقاق با لیزر همچنین با توجه به آمارها کمترین میزان بازگشت شقاق را پس از لیزردرمانی به همراه دارد و همین مسئله باعث می‌شود بسیاری از پزشکان این روش درمانی را به جراحی ترجیح بدهند.

با تمام ویژگی‌های مثبتی که درمان فوری شقاق با لیزر دارد باید در ابتدا بیمار حتماً توسط فوق‌تخصص کولورکتال معاینه شود و در صورتی که انجام لیزر مناسب شرایط فرد بود برای درمان اقدام گردد. درمان فوری شقاق با لیزر روش اصلی درمان در مرکز تخصصی درمان فوری است که با مجهزترین لیزرهای موجود برای درمان شقاق اقدام می‌شود. این روش توسط فوق‌تخصصان کولورکتال انجام می‌شود تا بیمار کمترین نگرانی را بابت بازگشت بیماری خود داشته باشد.

دکتر فوق‌ تخصص فیشر کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

دکتر فوق‌ تخصص فیشر در واقع همان دکتر فوق‌تخصص کولورکتال یا ناحیه مقعد و روده بزرگ است. دکتر فوق‌تخصص فیشر مهارت‌های لازم را برای تشخیص و درمان بیماری شقاق کسب کرده و به همین دلیل صلاحیت لازم را برای درمان این بیماری در خود دارد.

بسیار مهم است که درمان عارضه شقاق به دست دکتر فوق‌ تخصص فیشر انجام شود تا در قدم اول این بیماری و نوع آن به درستی تشخیص داده شود و در قدم بعد درمان مناسب به درستی تجویز گردد. مراجعه به دکتر فوق‌تخصص فیشر همچنین کمک می‌کند تا در صورت نیاز به جراحی یا لیزردرمانی فیشر این کار به دست یک متخصص مجرب و با تجربه انجام شود. نکته‌ای که بسیار می‌تواند بر روند درمان و بهبودی اثرگذار باشد.

از دیگر مزایای مراجعه به دکتر فوق‌تخصص فیشر این است که بیماران دیگر لازم نیست نسبت به عود یا بازگشت فیشر پس از جراحی یا لیزردرمانی نگرانی داشته باشند؛ زیرا دکتر فوق‌تخصص فیشر تجربه و تبحر کافی را برای درمان همیشگی این بیماری دارد.

مراجعه به دکتر فوق‌تخصص فیشر کمک می‌کند تا روند درمان از تشخیص تا تجویز روش درمانی مؤثر به درستی انجام شود و بیمار بتواند برای همیشه با این بیماری خداحافظی کند.

بیمارانی که در جستجوی دکتر فوق‌ تخصص فیشر هستند می‌توانند به مرکز تخصصی درمان فوری مراجعه کنند که در آن فوق‌تخصصان کولورکتال می‌توانند با تجربه بالای خود بیماری فیشر را برای همیشه مداوا کنند.

شقاق یا فیشر چیست؟

در جواب این سؤال که شقاق یا فیشر چیست باید گفت این عارضه به یک برش یا پارگی کوچک در پوست اطراف مقعد گفته می‌شود که باعث ایجاد درد و خونریزی‌هایی به رنگ روشن در هنگام اجابت مزاج می‌گردد. هرچند باید در نظر داشت برخی مواقع شکاف فیشر می‌تواند فقط یک برش سطحی نباشد و به حدی عمیق شده باشد که بافت عضلانی زیر آن نیز نمایان شود.

بیماری شقاق یک بیماری جدی به شمار نمی‌رود و می‌تواند افراد را در هر سنی حتی نوزادی مبتلا کند. در بیشتر موارد شکاف شقاق طی ۴ تا ۶ هفته به شکل خود به خود بهبود پیدا می‌کند؛ اما در صورت عدم مداوا شقاق به وضعیت مزمن تبدیل می‌شود که نیازمند درمان‌های جدی‌تر است. شقاقی که در طی ۴ تا ۶ هفته بهبود پیدا می‌کند شقاق حاد نامیده می‌شود و شقاقی که در طول این دوره درمان نشود به شقاق مزمن تبدیل می‌گردد. زمانی که شقاق در مرحله حاد خود است با روش‌های خانگی همچون اصلاح تغذیه و سبک زندگی و همچنین مصرف داروها درمان‌پذیر است و در مرحله مزمن، شقاق نیازمند جراحی و یا لیزر برای درمان است.

یکی از عوامل ایجادکننده شقاق در افراد یبوست است که می‌تواند با سفت کردن مدفوع باعث ایجاد ترک یا شکاف در دهانه مقعد شود و کنترل این عارضه در طی درمان شقاق حاد و مزمن بسیار اهمیت دارد.

شقاق اگرچه یک بیماری جدی و خطرناک به شمار نمی‌رود؛ اما به دلیل علائم ناخوشایند خود می‌تواند بیماران را بسیار آزار دهد و به همین دلیل اکثر بیماران برای مداوای این عارضه هر چه سریع‌تر اقدام می‌کنند. تشخیص و درمان این بیماری توسط متخصصان کولورکتال انجام می‌شود تا با دانش و تخصص خود این بیماری را برای همیشه مداوا کنند. چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.