یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
۳ روز قبل / سایت خبرنامه / سبک زندگی
طرز تهیه فالوده شیرازی از صفر تا صد - خبرنامه
در این مقاله طرز تهیه فالوده شیرازی را به صورت کامل از صفر تا صد به شما آموزش میدهیم.
فالوده شیرازی یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا میکند. این دسر خنک و خوشمزه از رشتههای فالوده، شربت و گلاب تهیه میشود و میتواند با انواع طعم دهندهها مثل آبلیمو، عرقیات، میوه و … سرو شود.
در این مقاله طرز تهیه فالوده شیرازی را به صورت کامل از صفر تا صد به شما آموزش میدهیم. مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
برای رشته فالوده: نشاسته گل: 100 گرم آب ولرم: 800 میلی لیتر آب: 150 میلی لیتر گلاب: 2 قاشق غذاخوری شکر: 140 گرم
برای شربت: شکر: 200 گرم آب: 400 میلی لیتر گلاب: 2 قاشق غذاخوری زعفران: به مقدار دلخواه
برای سرو: آبلیمو: به مقدار دلخواه عرقیات (مثل بیدمشک، بهار نارنج و …) به مقدار دلخواه میوه (مثل توت فرنگی، خیار، آلبالو و …) به دلخواه طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول: تهیه شربت در یک قابلمه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا شربت به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، زعفران را به شربت اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. گلاب را به شربت اضافه کنید و هم بزنید. شربت را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
مرحله دوم: تهیه رشته فالوده نشاسته گل را با نصف آب ولرم (400 میلی لیتر) مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. باقی مانده آب ولرم (400 میلی لیتر) را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. مخلوط نشاسته را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و از ته قابلمه جدا شود. حرارت را خاموش کنید و خمیر را به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کمی خنک شود. گلاب را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قیف بریزید و ماسوره مخصوص فالوده را به آن وصل کنید. یک ظرف را با آب و یخ پر کنید. خمیر را از داخل ماسوره به صورت رشتههای نازک داخل آب و یخ بریزید. رشتههای فالوده را بعد از چند ثانیه از آب و یخ خارج کنید و در یک صافی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله سوم: سرو فالوده شربت یخ زده را از فریزر خارج کنید و با چنگال آن را رنده یا به صورت تکههای ریز خرد کنید. رشتههای فالوده را در ظرف مورد نظر بریزید. شربت یخ زده را روی رشتههای فالوده بریزید. فالوده را با آبلیمو، عرقیات و میوه دلخواهتان تزیین و سرو کنید.
نکات: برای تهیه فالوده میتوانید از نشاسته ذرت به جای نشاسته گل استفاده کنید. اگر رشتههای فالوده خیلی ضخیم شدند، میتوانید از ماسوره با قطر کمتر استفاده کنید. برای طعم بهتر فالوده میتوانید از گلاب مرغوب و زعفران ساییده شده استفاده کنید. میتوانید شربت فالوده را با طعمهای مختلف مثل آلبالو، تمشک و … تهیه کنید. فالوده را میتوانید به صورت فوری سرو کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند.
امیدواریم از این دستور تهیه فالوده شیرازی لذت ببرید و بتوانید این دسر خوشمزه و خنک را در خانه برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.
در این مقاله طرز تهیه فالوده شیرازی را به صورت کامل از صفر تا صد به شما آموزش میدهیم. مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
برای رشته فالوده: نشاسته گل: 100 گرم آب ولرم: 800 میلی لیتر آب: 150 میلی لیتر گلاب: 2 قاشق غذاخوری شکر: 140 گرم
برای شربت: شکر: 200 گرم آب: 400 میلی لیتر گلاب: 2 قاشق غذاخوری زعفران: به مقدار دلخواه
برای سرو: آبلیمو: به مقدار دلخواه عرقیات (مثل بیدمشک، بهار نارنج و …) به مقدار دلخواه میوه (مثل توت فرنگی، خیار، آلبالو و …) به دلخواه طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول: تهیه شربت در یک قابلمه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا شربت به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، زعفران را به شربت اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. گلاب را به شربت اضافه کنید و هم بزنید. شربت را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
مرحله دوم: تهیه رشته فالوده نشاسته گل را با نصف آب ولرم (400 میلی لیتر) مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. باقی مانده آب ولرم (400 میلی لیتر) را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. مخلوط نشاسته را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و از ته قابلمه جدا شود. حرارت را خاموش کنید و خمیر را به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کمی خنک شود. گلاب را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قیف بریزید و ماسوره مخصوص فالوده را به آن وصل کنید. یک ظرف را با آب و یخ پر کنید. خمیر را از داخل ماسوره به صورت رشتههای نازک داخل آب و یخ بریزید. رشتههای فالوده را بعد از چند ثانیه از آب و یخ خارج کنید و در یک صافی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله سوم: سرو فالوده شربت یخ زده را از فریزر خارج کنید و با چنگال آن را رنده یا به صورت تکههای ریز خرد کنید. رشتههای فالوده را در ظرف مورد نظر بریزید. شربت یخ زده را روی رشتههای فالوده بریزید. فالوده را با آبلیمو، عرقیات و میوه دلخواهتان تزیین و سرو کنید.
نکات: برای تهیه فالوده میتوانید از نشاسته ذرت به جای نشاسته گل استفاده کنید. اگر رشتههای فالوده خیلی ضخیم شدند، میتوانید از ماسوره با قطر کمتر استفاده کنید. برای طعم بهتر فالوده میتوانید از گلاب مرغوب و زعفران ساییده شده استفاده کنید. میتوانید شربت فالوده را با طعمهای مختلف مثل آلبالو، تمشک و … تهیه کنید. فالوده را میتوانید به صورت فوری سرو کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند.
امیدواریم از این دستور تهیه فالوده شیرازی لذت ببرید و بتوانید این دسر خوشمزه و خنک را در خانه برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 پرسپولیس ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم فوتبال استقلال انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخاب اصلح