دوشنبه, ۲۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 10 June, 2024


به آسانی و در کمترین زمان، مربای توت فرنگی خوشمزه بپزید! - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۲۹ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

به آسانی و در کمترین زمان، مربای توت فرنگی خوشمزه بپزید! - خبرنامه

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع مرباها است که می توانید در منزل تهیه کنید. این مربای خوشمزه و رنگارنگ نه تنها طعم و عطر فوق العاده ای

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع مرباها است که می توانید در منزل تهیه کنید. این مربای خوشمزه و رنگارنگ نه تنها طعم و عطر فوق العاده ای دارد، بلکه سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نیز می باشد.

در این مقاله، دو روش ساده و کاربردی برای تهیه مربای توت فرنگی به شما آموزش می دهیم تا بتوانید از طعم دلنشین این مربای خانگی در تمام فصول سال لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه مربا توت فرنگی

مواد مورد نیاز برای تهیه مربای توت فرنگی: روش اول: 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه 800 گرم شکر نصف لیوان آب نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو روش دوم: 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه 750 گرم شکر 1 عدد لیمو تازه طرز تهیه مربا توت فرنگی

روش اول: توت فرنگی ها را بشویید و آبکش کنید: ابتدا توت فرنگی ها را به دقت بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید. سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کنید: توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شکر را به آنها اضافه کنید. به آرامی توت فرنگی ها را زیر و رو کنید تا به شکر آغشته شوند. آب و جوهر لیمو را اضافه کنید: نصف لیوان آب و نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو را به مخلوط توت فرنگی و شکر اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود. کف مربا را بگیرید: در حین پخت، کف روی مربا را با قاشق جمع آوری کنید و دور بریزید. مربا را قوام بیاورید: به پخت مربا ادامه دهید تا زمانی که قوام دلخواه خود را بدست آورد. برای اینکه از قوام آمدن مربا مطمئن شوید، مقداری از آن را روی یک نعلبکی بریزید و بگذارید خنک شود. اگر مربا به غلظت مناسب رسیده باشد، بعد از خنک شدن، به آرامی از روی نعلبکی سرازیر می شود. مربا را از روی حرارت بردارید و در شیشه های تمیز بریزید: وقتی مربا قوام آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مربا را در شیشه های تمیز و خشک شده بریزید. در شیشه ها را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید: درب شیشه ها را محکم ببندید و مربا را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید، ساده و خوشمزه

روش دوم:

توت فرنگی ها را بشویید و آبکش کنید: مانند روش اول، توت فرنگی ها را به دقت بشویید، ساقه های آنها را جدا کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کنید: توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شکر را به آنها اضافه کنید. به آرامی توت فرنگی ها را زیر و رو کنید تا با شکر آغشته شوند. آب لیمو را اضافه کنید: آب یک عدد لیمو تازه را به مخلوط توت فرنگی و شکر اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود. کف مربا را بگیرید: در حین پخت، کف روی مربا را با قاشق جمع آوری کنید و دور بریزید. مربا را قوام بیاورید: به پخت مربا ادامه دهید تا زمانی که قوام دلخواه خود را بدست آورد. برای اینکه از قوام آمدن مربا مطمئن شوید، مقداری از آن را روی یک نعلبکی بریزید و بگذارید خنک شود. مربا را از روی حرارت بردارید و در شیشه های تمیز بریزید: وقتی مربا قوام آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مربا را در شیشه های تمیز و خشک شده بریزید در شیشه ها را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید: درب شیشه ها را محکم ببندید و مربا را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو، خوش رنگ و خوشمزه نکات: می توانید از توت فرنگی های یخ زده نیز برای تهیه مربا استفاده کنید. در این صورت، نیازی به اضافه کردن آب نیست. اگر طعم ترش مربا را دوست دارید، می توانید مقدار لیمو را به دلخواه خودتان افزایش دهید. برای اینکه مربای توت فرنگی شما رنگ روشن تری داشته باشد، می توانید از 1 قاشق غذاخوری آب لیمو به جای جوهر لیمو استفاده کنید. اگر مربای توت فرنگی را در یخچال نگهداری کنید، می توانید تا 6 ماه آن را تازه نگه دارید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.