جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024


طرز تهیه سالاد اسپانیایی، سفری رنگارنگ به دنیای طعم‌ ها (۳ روش) - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۴/۰۱ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه سالاد اسپانیایی، سفری رنگارنگ به دنیای طعم‌ ها (۳ روش) - خبرنامه

سالاد اسپانیایی، که به نام سالاد تن ماهی نیز شناخته می‌شود، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادها در سراسر جهان است. این سالاد به دلیل سادگی در تهیه، تنوع

سالاد اسپانیایی، که به نام سالاد تن ماهی نیز شناخته می‌شود، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادها در سراسر جهان است. این سالاد به دلیل سادگی در تهیه، تنوع مواد و طعم بی‌نظیرش، به انتخابی ایده‌آل برای وعده‌های غذایی مختلف، از جمله ناهار، شام یا حتی میان وعده تبدیل شده است.

در این مقاله، به ارائه ۳ روش مختلف برای تهیه سالاد اسپانیایی می‌پردازیم تا بتوانید با توجه به ذائقه و مواد در دسترستان، بهترین روش را انتخاب کنید. مواد لازم برای تهیه سالاد اسپانیایی (برای ۴ نفر) روش اول: کاهو: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۲ عدد خیار: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد کوچک تن ماهی: ۱ قوطی زیتون: ½ پیمانه تخم مرغ آب پز: ۳ عدد روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری سرکه: ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روش دوم: سیب زمینی آب پز: ۳ عدد نخود فرنگی پخته: ½ پیمانه هویج پخته: ۱ عدد پیازچه: ¼ پیمانه تن ماهی: ۱ قوطی زیتون: ½ پیمانه تخم مرغ آب پز: ۲ عدد سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روش سوم: پاستا پخته: ۱ پیمانه ذرت پخته: ½ پیمانه فلفل دلمه ای: ۱ عدد خیارشور: ۴ عدد تن ماهی: ۱ قوطی پنیر رنده شده: ¼ پیمانه سس ایتالیایی: ¼ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سالاد اسپانیایی

به یکی از سه روش زیر می توانید این سالاد خوشمزه را درست کنید:

روش اول: کاهو را شسته و به صورت دلخواه خرد کنید. گوجه فرنگی، خیار و پیاز را نیز به صورت نگینی خرد کنید. تن ماهی را از روغن جدا کرده و به همراه زیتون و تخم مرغ آب پز شده به صورت رنده شده یا خرد شده به مواد اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. سس را به مواد سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سالاد را بلافاصله سرو کنید.

روش دوم: سیب زمینی‌ها را آب پز کرده و به صورت نگینی خرد کنید. نخود فرنگی و هویج پخته شده را نیز به صورت نگینی خرد کنید. پیازچه را ساطوری کنید. تن ماهی را از روغن جدا کرده و به همراه زیتون و تخم مرغ آب پز شده به صورت رنده شده یا خرد شده به مواد اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. سس را به مواد سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سالاد را بلافاصله سرو کنید.

روش سوم: پاستا را طبق دستور پخت روی بسته بپزید و آبکش کنید. ذرت پخته شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و خیارشور ریز شده را به پاستا اضافه کنید. تن ماهی را از روغن جدا کرده و به همراه پنیر رنده شده به مواد اضافه کنید. سس ایتالیایی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد سالاد اضافه کنید. سالاد را به خوبی مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید. نکات تکمیلی برای تهیه سالاد اسپانیایی می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواه خود، مانند کلم بروکلی، قارچ و یا فلفل سبز در سالاد استفاده کنید. برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از تن ماهی اسپایسی استفاده کنید. اگر به سس مایونز علاقه ندارید، می‌توانید از ماست استفاده کنید.