دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024


طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه: یک دسر تابستانی خنک و خوشمزه - خبرنامه
۳ روز قبل / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه: یک دسر تابستانی خنک و خوشمزه - خبرنامه

رولت توت فرنگی و ماسکارپونه، دسری شیک و خوشمزه است که برای پذیرایی از مهمانان یا یک میان وعده دلچسب در روزهای گرم تابستان، گزینه ای عالی محسوب می شود. ترکیب

رولت توت فرنگی و ماسکارپونه، دسری شیک و خوشمزه است که برای پذیرایی از مهمانان یا یک میان وعده دلچسب در روزهای گرم تابستان، گزینه ای عالی محسوب می شود. ترکیب طعم ترش و شیرین توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه ی خامه ای، طعمی بی نظیر و دلچسب به این رولت می دهد.

در این مقاله، طرز تهیه ی این رولت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. مواد لازم برای تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

برای کیک: 3 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری وانیل 100 گرم آرد 1/4 قاشق چایخوری نمک

برای کرم میانی: 250 گرم پنیر ماسکارپونه 100 گرم خامه فرم گرفته 50 گرم پودر قند 1/2 قاشق چایخوری وانیل

برای پوره توت فرنگی: 200 گرم توت فرنگی 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری آبلیمو

برای تزئین: توت فرنگی تازه پودر قند طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

مرحله 1: تهیه کیک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر مستطیلی به ابعاد 30 در 40 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و حجیم شود. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. مایه کیک را به طور یکنواخت در سینی فر بریزید و سطح آن را با صاف کننده یا پشت قاشق صاف کنید. کیک را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پخته شود. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید. بعد از 5 دقیقه، کیک را به همراه کاغذ روغنی از سینی فر جدا کرده و روی یک سطح صاف پهن کنید. با کمک کاغذ روغنی، کیک را از طول به صورت رول درآورید و بگذارید خنک شود.

مرحله 2: تهیه کرم میانی پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته، پودر قند و وانیل را در یک کاسه با همزن برقی بزنید تا یکدست و صاف شود. کرم را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

مرحله 3: تهیه پوره توت فرنگی توت فرنگی ها را شسته و خرد کنید. توت فرنگی های خرد شده، شکر و آبلیمو را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا توت فرنگی ها نرم شده و سس غلیظ شود. پوره توت فرنگی را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

مرحله 4: تزئین رولت کیک خنک شده را باز کنید و سطح آن را با پوره توت فرنگی بپوشانید. کرم ماسکارپونه را از یخچال خارج کرده و روی پوره توت فرنگی بمالید. با کمک کاغذ روغنی، دوباره کیک را از طول به صورت رول درآورید. رولت را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. قبل از سرو، رولت را با توت فرنگی تازه و پودر قند تزئین کنید.

نکات: برای طعم قوی تر توت فرنگی، می توانید از 300 گرم توت فرنگی برای پوره استفاده کنید. اگر تمایل دارید، می توانید به جای پوره توت فرنگی از توت فرنگی های تازه برش خورده نیز برای داخل رولت استفاده کنید. برای تزئین رولت می توانید از پودر قند استفاده کنید.