چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۳/۱۲/۲۲

خطر عادت به مصرف شیرینی‌های قنادی/ تفاوت روغن قنادی با روغن‌های خانگی در چیست؟/ کدام یک از شیرینی‌های قنادی حاوی این روغن هستند؟

خطر عادت به مصرف شیرینی‌های قنادی/ تفاوت روغن قنادی با روغن‌های خانگی در چیست؟/ کدام یک از شیرینی‌های قنادی حاوی این روغن هستند؟
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی و استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس، تقریبا تمام شیرینی‌های قنادی از کیک و شیرینی‌های تر و خشک و کره‌ای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست می‌کنند که زیاده روی در مصرف آن‌ها با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را زیاد می‌کند.