چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۳/۰۷/۲۱

شیرینی‌ها هم فشار خون را بالا می‌برند؟/ توضیحات یک متخصص طب سنتی

شیرینی‌ها هم فشار خون را بالا می‌برند؟/ توضیحات یک متخصص طب سنتی
یک متخصص طب سنتی به خبرآنلاین می‌گوید: شیرینی‌های چسبنده مانند ارده، شیره و خرما ممکن است به تدریج در افراد مستعد با مزاج گرم و تر، فشار خون را بالا ببرند. پرفشاری خون ناشی از خوردن شیرینی‌ها می‌تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، سرخی چشم‌ها و صورت و شنیدن صدایی همهمه‌وار در گوش‌ها همراه با علایمی دیگر از جمله جهش و پُری نبض ظاهر شود.