ببینید | آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی مشاهده میکنیم خطر چندانی ندارند، اما دسته ای از کپک ها سم مایکوتوکسین از خودشان ترشح می کند که علایم مسمومیت و آلرژی را بهمراه می آورند ، میافزاید: یکی از مایکوتوکسین های خطرناک آفلونوکسین است که باید بشدت از مصرف آن پرهیز کرد. آجیل ها ، پسته و حبوبات باید در محیط خنک و خشک نگهداری شوند چون در صورت کپک زدن آلوده به آفلاتوکسبن می شوند. خوراکیهای نرم مثل غذای پخته شده، لبنیات، نان و …