جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۴/۰۶/۱۳

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/ کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/  کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، به‌طور کلی پنیرهای سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آن‌ها به کمترین میزان می رسد.