جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۴/۰۶/۱۹

کاهش خطر ابتلا به کبد چرب با مصرف این مواد غذایی

کاهش خطر ابتلا به کبد چرب با مصرف این مواد غذایی
مصرف حبوبات مانند عدس، نخود و سویا به بهبود سلامت روده و کاهش قند خون و تری گلیسیرید در افراد چاق کمک می‌کند. همچنین این مواد غذایی می‌توانند خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی را کاهش دهند. سویا و توفو به دلیل داشتن پروتئین‌های خاص، محافظت‌کننده‌های خوبی برای کبد هستند.