جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۴/۰۵/۳۰

یک فرآورده سنتی مقوی و انرژی‌زا با ادعاهای درمانی زیاد/ در چه صورت «سویق» می‌تواند آسیب‌زا باشد؟ 

یک فرآورده سنتی مقوی و انرژی‌زا با ادعاهای درمانی زیاد/ در چه صورت «سویق» می‌تواند آسیب‌زا باشد؟ 
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، سویق یک فرآورده غذایی سنتی و مقوی است که از آسیاب کردن برخی از انواع غلات و حبوبات تفت‌داده یا برشته‌شده مثل گندم، جو، عدس، برنج، نخود و غیره تهیه می‌شود و این محصول، دارای انواع سنتی و صنعتی است.