سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۶/۱۷

شیرین کننده اریتریتول خطرات بیشتری نسبت به شکر دارد

شیرین کننده اریتریتول خطرات بیشتری نسبت به شکر دارد
خط سلامت: اریتریتول یک شیرین‌کننده طبیعی است که از تخمیر گلوکز حاصل می‌شود. این ماده به دلیل شیرین‌بودن، بدون کالری بودن و عدم تأثیر بر سطح قند خون، در سال‌های اخیر بسیار محبوب شده و به عنوان جایگزینی برای شکر در بسیاری از محصولات غذایی و نوشیدنی‌های رژیمی استفاده می‌شود؛ با این حال مطالعات جدید زنگ خطر را برای مصرف این شیرین کننده مصنوعی به صدا در آورده است.