یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۹/۱۷

این 7 ماده غذایی بلافاصله بعد از گرم کردن مجدد سمی می شوند

این 7 ماده غذایی بلافاصله بعد از گرم کردن مجدد سمی می شوند
خط سلامت: گرم کردن مجدد غذاهای باقی‌مانده ممکن است به خطراتی برای سلامتی منجر شود. برخی از غذاها مانند برنج و سیب‌زمینی پس از گرم شدن مجدد می‌توانند به محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها تبدیل شوند که می‌تواند مشکلاتی جدی برای سیستم گوارشی ایجاد کند.