چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۹/۰۹

پایا چیست ؟ + 7 خاصیت بی نظیر پایا برای سلامت / طرز تهیه چند مدل پایای ایرانی و بین المللی

پایا چیست ؟ + 7 خاصیت بی نظیر پایا برای سلامت / طرز تهیه چند مدل پایای ایرانی و بین المللی
خط سلامت: پایا به یک غذای سنتی اشاره دارد که معمولاً از پاهای (یا قسمت‌های انتهایی) حیواناتی مانند گاو، گوسفند یا بز تهیه می‌شود. این اصطلاح بیشتر در آشپزی‌های آسیای جنوبی و خاورمیانه استفاده می‌شود و این غذا به دلیل طعم غنی و فواید سلامتی‌اش ارزش زیادی دارد.