یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳

مولتی‌ویتامین طبیعی در یک سبزی خوش عطر که نمی‌دانستید وجود دارد!

مولتی‌ویتامین طبیعی در یک  سبزی خوش عطر که نمی‌دانستید وجود دارد!
خط سلامت: نگهداری طولانی‌مدت اسفناج، چه تازه باشد و چه پخته، می‌تواند نیترات‌های آن را به نیتریت تبدیل کند که برای سلامتی خطرناک است. همچنین، اسفناج به دلیل داشتن اگزالات، با آهن ترکیب شده و ماده‌ای به نام اگزالات آهن می‌سازد که مانع جذب آهن در بدن می‌شود. پس بهتر است اسفناج را تازه مصرف کنید تا از خواص بی‌نظیرش بهره‌مند شوید!