سه شنبه / ۱۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 5 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۷/۱۱

آیا گوشت را پس از آب شدن دوباره می شود فریز کرد؟ + 11 نکته، 3 افسانه و 3 خطر

آیا  گوشت را پس از آب شدن دوباره می شود فریز کرد؟ + 11 نکته، 3 افسانه و 3 خطر
خط سلامت: آب کردن گوشت به معنای قرار دادن آن در یخچال برای ذوب شدن است. با این حال، گاهی اوقات اگر گوشت در خارج از یخچال گرم شود، ممکن است باکتری‌ها در آن رشد کنند. در این صورت، نمی‌توان آن را مجدداً فریز کرد.