سه شنبه / ۱۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 5 August, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۰۵/۲۴

غذاهای تقویت‌کننده قلب از نگاه طب سنتی

غذاهای تقویت‌کننده قلب از نگاه طب سنتی
خط سلامت:طب سنتی ایرانی، قلب را عضو مرکزی بدن برای تنظیم گرما و انرژی می‌داند و معتقد است که تغذیه نامناسب می‌تواند بر سلامت قلب تأثیر بگذارد. یک متخصص طب ایرانی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم برای سلامت قلب، به معرفی غذاهای مفید و مضر برای قلب پرداخته است. بر اساس این دیدگاه، مصرف غذاهای لطیف و معتدل مانند میوه‌ها، سبزیجات و برخی دانه‌ها می‌تواند به سلامت قلب کمک کند، در حالی که غذاهای فست فودی و فرآوری شده برای قلب مضر هستند.