خط سلامت: سوشی و ساشیمی از غذاهای پرطرفدار دریایی هستند که در سراسر جهان مصرف میشوند، اما آیا همیشه ایمن هستند؟ مطالعات اخیر در نروژ و برزیل نشان میدهند که عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه و نگهداری این غذاها میتواند منجر به آلودگی باکتریایی و انگلی شود. از سالمونلا گرفته تا کرم نواری ماهی، خطرات بالقوهای وجود دارند که مصرفکنندگان باید از آنها آگاه باشند. رعایت دمای مناسب، استفاده از ماهی منجمد طبق استانداردهای بهداشتی و خرید از منابع معتبر میتوانند احتمال ابتلا به بیماریهای ناشی از …