شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت خط سلامت / ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

طرز تهیه خاگینه هندی یا بیسکوتی برای افطاری

طرز تهیه خاگینه هندی یا بیسکوتی برای افطاری
خط سلامت: خاگینه هندی یا بیسکوتی یکی از دسرهای محبوب هند است که با ترکیب آرد، شکر، تخم‌مرغ و طعم‌دهنده‌هایی همچون هل و زعفران طعمی خاص و خوشمزه پیدا می‌کند. این دسر معمولاً در سحر مصرف می‌شود و می‌تواند انرژی لازم برای روزه‌داری را تامین کند. در اینجا دستور تهیه آن را به شما معرفی خواهیم کرد.